Veelgestelde vragen

Dat kan zeker. Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling retour sturen op eigen kosten.

Via onderstaande button kunt u een retourformulier downloaden. Hier staat op uitgelegd hoe je kunt retourneren. 

-> Retourformulier

Zonder volledig ingevuld formulier kunnen we de retour niet verwerken.

Vervelend dat er iets mis is gegaan! Neem dan contact met ons op via info@vanderveldenwielersport.nl met je ordernummer en foto van de klacht. Op deze manier kunnen wij het snel oplossen. Voordat jouw bestelde artikelen bij ons de deur uit gaan, controleren wij die op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden uiteraard alleen verzonden wanneer ze in perfecte staat zijn. Indien er tóch een foutje is gemaakt, nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, streven we ernaar om het bedrag binnen 5 werkdagen terug te betalen.

Natuurlijk kun je niet wachten totdat je jouw Van der Velden Wielersport pakket ontvangt. Je kunt je bestelling meestal binnen 2/ 3 werkdagen verwachten. 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen standaard €6,50.

Je kunt bij ons betalen met de meest gebruikelijke betaalmethode iDeal. De betaling wordt verwerkt door onze partner en payment service provider Mollie. Zo ben je ervan verzekerd dat de betaling wordt gedaan in een beveiligde omgeving.

Je ontvangt automatisch een mail wanneer de betaling/bestelling is gelukt. Kijk voor de zekerheid ook in je spam, het kan voorkomen dat de mail hier terecht komt.

We verkopen cadeaubonnen niet online, wel in de fysieke winkel. We zijn gevestigd in Lekkerkerk. Ook is een cadeaubon alleen in te leveren in de winkel.

Jazeker! Je bent van harte welkom in Lekkerkerk, we zijn gevestigd aan de Voorstraat 98.

Wanneer je de bestelling wilt wijzigen of annuleren adviseren wij je telefonisch contact op te nemen.

Het is niet verplicht om een account aan te maken. Je kunt ook bestellen als gast, waarbij jouw gegevens niet zullen worden bewaard. Het aanmaken van een account staat echter toe te bestellen zonder steeds opnieuw je gegevens in te hoeven vullen. Verder biedt het voordelen zoals het ontvangen van onze nieuwsbrief, exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen. Je kunt je meteen registreren, of meteen gaan winkelen en uw account aanmaken bij het voltooien van de bestelling.