Welke retourmogelijkheden heb ik?

Welkom bij Van der Velden Wielersport. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Hieronder vind je ons Terugbetaal- en Retourneringsbeleid.

Retouren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling retour sturen op eigen kosten. Voor de volledige retourvoorwaarden;

-> retourformulier 

Gekochte items in de winkel hebben andere voorwaarden, zie de kassabon.

In onze webshop is het helaas niet mogelijk om producten te ruilen, maar we bieden wel de mogelijkheid tot retourneren. Indien gewenst, is het ruilen van producten wel mogelijk in onze fysieke winkel.

Het artikel dat ik heb ontvangen heeft een klacht, wat nu? Vervelend dat er iets mis is gegaan! Neem dan contact met ons op via info@vanderveldenwielersport.nl met je ordernummer en foto van de klacht. Op deze manier kunnen wij het snel oplossen. Voordat jouw bestelde artikelen bij ons de deur uit gaan, controleren wij die op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden uiteraard alleen verzonden wanneer ze in perfecte staat zijn. Indien er tóch een foutje is gemaakt, nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu Oh nee! Stom van ons… Neem even contact met ons op via info@vanderveldenwielersport.nl met je ordernummer en foto van het ontvangen artikel. Op deze manier kunnen wij het snel oplossen.

Wanneer wordt het aankoopbedrag van mijn retour teruggestort? Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, storten wij het zo spoedig mogelijk terug. Vervolgens heb je het bedrag binnen 5 werkdagen terug op jouw rekening.

Contact

Heb je vragen over ons Terugbetaal- en Retourneringsbeleid? Neem gerust contact met ons op via info@vanderveldenwielersport.nl. Dit beleid is bedoeld om transparantie en klanttevredenheid te waarborgen. We danken je voor je aankoop bij Van der Velden Wielersport