Van der Velden Wielersport krijgt nieuwe eigenaar

Per 1 januari 2018 gaat Niek Koorneef de wielerspeciaalzaak, Van Der Velden Wielersport in Lekkerkerk aan de Voorstraat 98, over nemen.

Van der Velden Wielersport is een kleine maar zeer actieve wielerspeciaalzaak, In 1985 is de winkel opgericht door Peter van der Velden, een actief fiets en mountainbike liefhebber.
Niek is als 15 jarige, op zaterdaghulp komen helpen en na twee jaar in de bouwsector te hebben gewerkt heeft hij een aantal jaren geleden de stap gemaakt om full time Peter te ondersteunen.
Peter heeft een aantal maanden geleden aangegeven een stapje terug te willen doen en gevraagd of Niek de winkel wil overnemen.

Niek is een fanatiek liefhebber van de wielersport (race en MTB)
Hij fietst zijn wedstrijden in het amateurs peloton zowel op de weg als in de veld en staat ook regelmatig aan de start van een mountainbike marathon.

Niek zal zich gaan richten op de doelgroep van startende tot gevorderde fietsers die graag kwalitatieve producten kopen en op zoek zijn naar een gespecialiseerde vakman voor reparatie en onderhoud aan zijn of haar mountainbike of racefiets. Kwaliteit, kennis en service staan hoog in het vaandel
Bij Van der Velden Wielersport is de drempel tussen de winkel en de werkplaats heel laag.
Men verkoopt een aantal gespecialiseerde merken race en mountainbikes, almede een compleet assortiment kleding en accessoires voor de sportieve fietser.

Niek heeft grote plannen voor de nabije toekomst. Naast de verkoop van fietsen zal hij zich vooral richten op reparatie en onderhoud .Een fiets goed onderhouden is zeer belangrijk , daarom komen vele race en mountainbike liefhebbers voor reparaties en onderhoudsbeurten.

Veel wielrenners rijden het hele jaar door meerdere wedstrijden per week. Van der Velden wil full service bieden, dus het hele jaar altijd bereikbaar zijn voor service en advies.
Niek heeft vele ambitieuze plannen. In de toekomst wil Niek zich mogelijk naast de winkel ook richten op het organiseren van MTB dagtochten en andere fiets events.

In de winkel aan de Lekkerkerkse Voorstraat kunt u terecht voor deskundig advies op het gebied van race- en mountainbike fietsen. Ook voor al uw reparaties/onderhoud, schade afhandelingen, en service groot of klein is Van der Velden Wielersport het juiste adres.
Vanaf 1 januari zullen de openingstijden verruimd worden
Kom eens langs voor een goed en vrijblijvend advies over uw race of MTB en profiteer van de aantrekkelijke winteraanbiedingen. Tevens is een groot deel van de nieuwe collectie al binnen.