Fietshelmen

Een fietshelm is één van de belangrijkste onderdelen van jouw fietsoutfit. Een goede fietshelm past goed op het hoofd en geeft je tijdens het fietsen uitstekende ventilatie. Het aller belangrijkste kenmerk van de fietshelm blijft natuurlijk dat deze je beschermt tegen ernstige verwondingen aan het hoofd op het moment dat het nodig is. Advies nodig? Vraag het aan Niek.

Abus-Roadhelmen

Op zoek naar een degelijke fietshelm? Abus biedt veilige lichtgewicht fietshelmen, ontwikkeld voor zowel profrenners als amateurwielrenners.

Het dragen van een fietshelm verlaagt op drastische wijze het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met uw fiets. Gelukkig zien steeds meer fietsers dit in en schaffen een fietshelm aan – niet alleen tijdens het sporten, maar ook voor het dagelijks leven. De fietshelmen van Abus beschikken bijna zonder uitzondering over een zogenaamde In-Mold constructie, waarbij de buitenschaal en de binnenvoering met elkaar versmolten zijn. Zo zijn de Abus-helmen een stuk sterker en lichter dan gelijmde helmen.

 

Viantor

Viantor

De Viantor is dankzij optimale ventilatie, hoge veiligheid en het beste draagcomfort een ideale helm voor beginners in de wielersport.

Vanaf: € 89.95

GameChanger

GameChanger

De GameChanger van ABUS is de ultieme Aero-helm voor professionele wielrenners.

 

Vanaf: € 199.95

Aventor

Aventor

 

Vanaf: € 149.95

Aduro 2.0

Aduro 2.0

De road-helm Aduro 2.0 is een sportieve helm voor dagelijks gebruik met een optimale balans tussen hoge veiligheid, goede ventilatie en aangenaam draagcomfort.

Vanaf: €69.95

Aduro 2.1

Aduro 2.1

De Aduro 2.1 is de optimale helm voor alle ambitieuze fietsers met de hoogste eisen.

 

Vanaf: €59.95

Airbreaker

Airbreaker

De AirBreaker van ABUS is een helm die moeiteloos voldoet aan de hoogste eisen in de professionele wielersport.

 

Vanaf: € 249.95

Stormchaser Abus

StomChaser

Van wegwedstrijden en cyclocross tot ambitieuze wedstrijden. De helm weegt weinig, is uiterst comfortabel, uitstekend geventileerd en verkrijgbaar in vele moderne kleuren.

Vanaf: €129.95